T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Töreni...

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerinden Özlem DOĞAN ve Pınar MERSİNLİ ‘nin katkılarıyla hazırlanan program 30 Eylül Çarşamba saat 11:00’ da okul bahçesinde idare, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Tören saygı duruşu ve istiklal marşıyla başladı.

Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK son dönemlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terör olaylarının ülkemizin her ferdini derinden etkilediğini belirtirken şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır diledi. Müdürümüz Cemal KÜÇÜK konuşmasına öğretmenler bir mum gibi etrafını aydınlatan insanlardır sözü ile devem etti toplumlarda her zaman için yeri ve değeri izah edilemeyecek kadar önemli yere sahip olan öğretmenlerimizin öğrencilerin eğitimin de çok önemli görev üslendiklerini vurguladı. Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin başarısından yine öğretmenlerimizin sabır ve emeğinin olduğunu dile getirirken öğretmenlerimize vermiş oldukları emeklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

2015-2016 Eğitim-Öğretim Yılının öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, yöneticilerimiz ve okulumuz için hayırlı olması dilekleri ile konuşmasını sonlandırdı.

Aile Tüketici Hizmetleri Bölümüne yeni atanan öğretmenlerimizden Ayşe İLGEN eğitim öğretimin öğrenci üzerindeki etkisinden ve öğretmenlerin öğrenci yetiştirmeleri hususundan önemli bir yere sahip olduğunu belirten kısa bir konuşma yaptı. Ardından okulumuz Bilişim Teknolojileri Alanından okul birinciliği ile mezrun olan ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, mühendislik bölümünü kazanan Ayşe KURUKAFA başarısını anlatan kısa konuşmasının ardından yine başarısında kendisine destek olan, emek veren ailesine ve öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerini iletti.

Okul AçılışOkul AçılışOkul AçılışOkul AçılışOkul AçılışOkul AçılışOkul AçılışOkul AçılışOkul Açılış

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.10.2015 - Güncelleme: 02.10.2015 12:53 - Görüntülenme: 965
  Beğen | 0  kişi beğendi