Aile İçi İletişim Konferansı...

25 Kasım Cuma günü saat 09:00 da Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından aile içi iletişim hakkında konferans düzenledi.

Konferansa okul müdürümüz Cemal KÜÇÜK müdür yardımcılarımız Leyla ÇAKMAK, Hüseyin YILMAZ, Veli KALA ve öğrenci velileri de katıldı.

Konferansta sosyal hizmetler görevlisi Mehmet DEMİR iletişim nedir? Etkili iletişim nasıl olur? Beden dilinin önemi sağlıklı ve sağlıksız aileler dinlemenin önemi aile içi iletişimin engelleri ve aile içi etkili iletişim için gerekli olanlar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Daha sonra psikolog Gökben YILDIZ çocuklarla iletişim ile ilgili sosyal hizmet uzmanı Nida ERTÜRK ise kadına şiddet ile ilgili bilgiler vererek video izlettiler. Son olarak müdürümüz Cemal KÜÇÜK gelen misafirlere teşekkür ederek konferansı bitirdi.

Yayın: 29.11.2016 - Güncelleme: 29.11.2016 15:01 - Görüntülenme: 684