Alan Tanıtımı Semineri…

9. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik 25 Nisan Pazartesi günü okulumuz toplantı salonunda yapılan seminer  Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK ’ün açılış konuşması ile başladı.

Müdürümüz alanlarımızın adı, tanıtımların önemi ve alan seçiminin gerekçeleri ayrıca öğrencilerin devamsızlıkları hakkında kısa bilgiler verdikten sonra sözü Müdür Başyardımcısı Ayşe GÖZLER ‘e verdi. Ayşe GÖZLER velilere evlatlarına karşı daha duyarlı olmaları konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Okulumuzdaki alanlar, alan şefleri ve öğretmenleri tarafından alanların amacı, mesleğin gerektirdiği özellikler, istihdam alanları, dikey ve yatay geçiş imkanları vb. konularda velilerimiz detaylı olarak bilgilendirildi. Sunumu gerçekleştiren alan şefleri ve öğretmenleri tarafından velilerden gelen sorular cevaplandı. Böylece velilerimiz alan tercihlerinde kafalarına takılan sorulara cevap buldu.

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından hazırlanmış olan kurabiyelerin velilerimize ikram edilmesiyle tanıtım son buldu.

Yayın: 28.04.2016 - Güncelleme: 28.04.2016 12:09 - Görüntülenme: 640