BABA, OĞUL, ANNE, KIZ; HEPİMİZ OKULDAYIZ

“BABA, OĞUL, ANNE, KIZ; HEPİMİZ OKULDAYIZ”  isimli proje01 Kasım 2015 tarihinde uygulamaya başlanmış ve  31 Ekim 2016 tarihinde faaliyetlerini başarı ile  tamamlanmıştır.

Bu proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti

tarafından finanse edilmektedir.

BABA, OĞUL, ANNE, KIZ; HEPİMİZ OKULDAYIZ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Avrupa Birliği ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı’nın sözleşme makamı olduğu  Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Arttırılması Hibe Programı kapsamında İlimiz Onikişubat İlçesinde bulunan  Kahramanmaraş İMKB  Mesleki  ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü’ nün yürüttüğü ve  İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Müftülüğünün proje iştirakçileri olduğu, Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü, Mesleki  Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyemizin proje ortakları olduğu TRH2.1.IAREFG-II/P03/3  referans numaralı  “BABA, OĞUL, ANNE, KIZ; HEPİMİZ OKULDAYIZ”  isimli proje01 Kasım 2015 tarihinde uygulamaya başlanmış ve  31 Ekim 2016 tarihinde faaliyetlerini başarı ile  tamamlayarak aşağıdaki tabloda gösterilen proje çıktılarına ulaşılmıştır.

Kızlarını okula göndermeleri için ikna edilmeye çalışılan ve ayrı ayrı ziyaret edilen ailelerin sayısı

1552

Eğitim verilen ebeveynlerin sayısı

600