Dünya Kitap Haftası Etkinliğimiz…

Dünya kitap haftası dolayısıyla 29 Nisan Cuma günü için okulumuz öğretmenleri Meryem GÜL, Mehlika VURAL ve Berrin ÇOKAKLI tarafından eğitimci-araştırmacı yazar Ramazan AVCI davet edildi.

İlk olarak AVCI’nın öz geçmişi hakkında slayt izlendi. Yazar Ramazan AVCI kitap ve okuma kültürü hakkında bilgiler verdi. AVCI “Sürülerin idarecisi olmak isteyenler okuyanlardan, insanların yöneticisi olmak isteyenler ise okumayanlardan hoşlanmazla” diyerek bu sözü çok önemsediğini dile getirdi.  Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK kapanış konuşmasını gerçekleştirdi. Konferansı düzenleyen öğretmenlerimize ve eğitimci araştırmacı yazar Ramazan AVCI’ya teşekkürlerini iletti. Ardından hediyesini takdim etti.

Okulumuz idarecileri, öğretmenleri,  atölye ve tüm sınıflardaki öğrenciler de kitap okuyarak dünya kitap haftasına olan ilgilerini gösterdiler.

Yayın: 03.05.2016 - Güncelleme: 03.05.2016 16:13 - Görüntülenme: 448