T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

GENÇ-DES Kültür Projesi "Pencerelerimizden Motiflere Uzanan Yollar" Sergi Açılışı...

Okulumuzda Kültür ve Turizm Bakanlığı GENÇ-DES Proje Destekleme programı kapsamında “Penceremizden Motiflere Uzanan Yol “ adlı proje sergisi 11.01.2017 tarihinde Çarşamba günü saat 14:00 da açıldı.

GENÇ-DES: gençlerimizin kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılımı arttırmayı amaçlayan sanatın çeşitli dallarından geliştirecekleri projelerini hayata geçirebilmelerini sağlayan destekleme programıdır.

Proje 26 Kasım 2016 tarihinde sözleşme imzalanarak başlandı. 31 Aralık 2016 tarihinde kısa bir süre içinde bitirildi. Okulumuzun giriş pencereleri ve tüm katlarda yer alan merdiven başlarındaki camlara vitray tekniği ile Osmanlı motifleri işlendi. Ayrıca öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin yaptığı 20 tablo sergilendi.

Projeyi Müdür Yardımcısı Leyla ÇAKMAK, Görsel Sanatları Öğretmeni Eda KARA ve İngilizce Öğretmeni Salih KIZGUT yürüttü.

Sergi açılışına Dulkadiroğlu İlçe Eğitim Müdürü Halil İbrahim ÇOLAKKADI, Turizm Müdürü Seydihan KÜÇÜKDAĞLI, Büyükşehir Kültür Daire Başkanı Cevdet KABAKCI, Maarif Müfettişler Başkanı Fevzi KÜÇÜK, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ahmet AKKÜNCÜ, Şube Müdürleri, çevre okul yöneticileri ve öğretmenler katıldı. Sergide halkla ilişkiler bölümü öğrencileri katkıda bulundu. Sergi  Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanının birbirinden güzel ikramlarıyla son buldu.


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 16.01.2017 - Güncelleme: 16.01.2017 12:28 - Görüntülenme: 893
  Beğen | 0  kişi beğendi