Güzellik Saç Bakımı Hizmetleri Alanı Öğrencilerine Son 10 Yılda Yapılmış Saç Modelleri Hakkında Seminer...

11 Mayıs Çarşamba günü Güzellik ve Saç Bakımı Alan Şefi Kadem ÖZKAN tarafından okulumuza davet edilen Özgüller Peruk Güzellik Salonu’nun sahibi Mevlut ÖZGÜL 11.sınıf Güzellik ve Saç Bakımı Bölüm öğrencilerine son 10 yılda yapılmış saç stilleri hakkında bilgiler verdi.

ÖZGÜL “ Saçlarımız önce hastalanıp 15-20 gün sonra dökülüyor. Saçlarımızın dökülmemesi için; bol bol sebze ve meyve, süt, tereyağı tüketmeliyiz. En önemli olanı ise saatinde uyuyup – kalkmak ve yemek yemektir “ dedi. Ardından öğrenciler üzerinde saç modelleri ve postiş çeşitleri denedi. Önceden yaptığı kaynak çalışmalarını öğrencilerimize gösterdi. Daha sonra öğrencilerimize soru sordu. Soruları doğru cevaplayan öğrencilerimize işletme yerinden getirdiği hediyeleri vererek anı fotoğrafıyla ziyaret sona erdi.

Yayın: 17.05.2016 - Güncelleme: 17.05.2016 15:36 - Görüntülenme: 785