Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanından Görsel Şölen…

İçinde tasarım ögesi bulunduran birçok meslek olduğu gibi, kuaförlük mesleğini icra eden kişiler içinde, hayal güçlerini yaratıcılıklarını ifade etmenin yoludur. Bu bağlamda Güzellik ve saç bakım hizmetleri alanı Dünya kuaförlük haftası nedeni ile yıl içerisin de yapmış oldukları uygulamaları sunmak için okulumuz bahçesinde defile düzenledi.

Güzellik Saç Bakım Hizmetleri Alan Şefi Kadem ÖZKAN ve Alan Öğretmenleri Meryem GEZGİN, Hatice Ersöz BİLGE, Ayşe AKKUŞ öncülüğünde düzenlenen defileye Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK, Müdür Yardımcılarımız, kültür ve meslek dersi öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Güzellik Saç Bakım Hizmetleri Alanı öğrencilerinin hazırladıkları defilede tasarlamış oldukları saç ve makyaj çalışmalarını görsel bir şovla sundular.

Yayın: 23.05.2016 - Güncelleme: 23.05.2016 16:05 - Görüntülenme: 1905