T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Hizmetleri Alanı Kahramanmaraş 3. İnsan Kaynakları İstihdam Fuarına Gezi Düzenledi...

Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Hizmetleri Alanı 10/A sınıfı öğrencileri alan şefi Esra GÜL alan öğretmeni Tuğrulhan BİLGİLİ ve müdür yardımcısı Hüseyin YILMAZ öncülüğünde 16 Ekim Cuma günü saat 10:00’da Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Kahramanmaraş 3. İnsan Kaynakları İstihdam fuarına katıldı.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından İşkur İl Müdürü Ali YÜCE konuşmasını yaptı, konuşmasında yapılan organizasyonda amacın gençlere iş gücü piyasası ile ilgili bilgileri aktarmak ve çalışma hayatına hazırlanmada çalışabilecekleri iş yerleri hakkında bilgi sağlamak olduğunu belirtti. Daha sonra İşkur genel müdürlüğü müşaviri, KMTSO yönetim kurulu üyesi ve Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Sayın Erkan BULGAN konuşmalarını yaptı. Konuşmaların ardından Kahramanmaraş’ta en fazla istihdam sağlayan firmalara plaket verildi. Ardından fuarda stand açan firmalar alan öğrencileriyle birlikte gezildi.

 

Alan şefi Esra GÜL meslek lisesi olarak öğrencilerin işletmede beceri eğitimini yapacakları iş yerleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve mezun olduklarında iş bağlantılarını nasıl kurmaları gerektiği hususunda bilinç kazandırabilmek adına fuara katılımın öğrenciler üzerinde etkili olduğunu dile getirdi.

 

İnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarıİnsan Kaynakları İstihdam Fuarı

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.10.2015 - Güncelleme: 20.10.2015 14:32 - Görüntülenme: 1190
  Beğen | 0  kişi beğendi