T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Kipaş Mensucat İşletmeleri A.Ş. Ar-ge Merkezi Okulumuzda...

15/02/2017 tarihinde Kipaş Mensucat İşletmeleri A.Ş.’den, Ar-Ge merkezi koordinatörü Gökhan TANDOĞAN ile Ar-Ge Proje ve İnovasyon Lideri Kıymet Kübra DENGE, Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde Ar-Ge çalışması yapılmasına yönelik farkındalık oluşturma faaliyeti kapsamında okulumuzu ziyaret etmişlerdir.

Bu kapsamda okulumuzda yapılacak olan toplantıya, Toki Yıldız MTAL müdürü İlknur KILIÇ, Müdür Yardımcısı Süheyla KUTAS GÜNALAN ve Giyim Öğretmeni Betül AYGÜN de davet edilmiştir.

Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya okulumuzdan, Okul Md. Baş Yrd. Ayşe GÖZLER, Tek. Md. Yrd. Veli KALA, Md.Yrd. Leyla ÇAKMAK, Tekstil Teknolojisi Alan Şefi Gökçe SABANCI, Atölye Şefleri Nuran DENİZHANOĞULLARI, Tuba ERDOĞAN ve davetliler katılmıştır.  Davetliler, toplantı öncesinde Tekstil Teknolojisi Alanı atölyelerini yapılacak çalışmalara fikir vermesi amacıyla gezmişlerdir. Toplantıda okulumuz Tekstil Teknolojisi Alanı ve Ar-Ge merkezi arasında gerçekleştirilecek olan çalışmalar planlanmıştır.

Planlamaya ait ilk çalışma 02/03/2017 tarihinde, okulumuz toplantı salonunda Tekstil Teknolojisi Alanı öğrencilerine yönelik, Ar-Ge merkezi çalışmalarını tanıtan sunu şeklinde olacaktır.


Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 20.02.2017 - Güncelleme: 20.02.2017 13:54 - Görüntülenme: 957
  Beğen | 0  kişi beğendi