Kuyumculuk Alanımız da stant açtığı 12. Kahramanmaraş Altin,Mücevher ve Gümüş Fuarı...

Okulumuz kuyumculuk teknolojisi alanının da stant açtığı 12.Kahramanmaraş Altin Mücevher ve Gümüş Fuarında standımızı Sayın Valimiz Mustafa Hakan GÜVENÇER, KSU Rektörü Prof. Dr. Durmuş DEVECİ, İl Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Emin AKKURT, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz ziyaret etti.

13-15 Mayıs tarihleri arasında KAFUM’da yapılan fuarda  Kuyumculuk Teknolojisi Öğretmeni Adnan ŞİMŞEK ve alan öğrencileri okulumuz için ayrılan standta uzun uğraşlar sonucunda el becerileriyle ortaya çıkarmış oldukları ürünleri gururla sundular.

El Sanatları Teknolojisi Alanı Sim Sırma Dalı öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı altın keseleri okulumuzu temsil eden Kuyumculuk Teknolojisi Alanı standını ziyaret eden Kahramanmaraş Valisi Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER, KSÜ Rektörü Prof Dr. Durmuş DEVECİ, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT’a takdim edildi.

Yayın: 17.05.2016 - Güncelleme: 17.05.2016 15:54 - Görüntülenme: 1629