T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK´ün Yarıyıl Tatili Mesajı...

Değerli Meslektaşlarım, Sevgili Öğrenciler ve Saygıdeğer Veliler;   Okul olarak bizler öğretmeni, öğrencisi ve velilerimizle büyük bir aileyiz. 2017-2018 eğitim-öğretim yılının birinci dönemini bitirmiş olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Sevgili Öğrenciler;

 

Başarınız ne olursa olsun bizler her zaman sizin yanınızdayız. Aldığınız karnenizdeki notlar bu dönem derslerde gösterdiğiniz gayreti ve başarıyı göstermektedir. Yüksek veya düşük notlar sizin başarınızın bir bütün olarak değerlendirilmesi değildir. Başarılı olmak için hiçbir zaman geç değildir. Yoğun geçen bir dönemin ardından  şimdi dinlenme zamanınız. Önümüzdeki tatili iyi değerlendirip, daha fazla kitap okuyarak başarımızı yükseltmemiz gerekir.

 

Saygı Değer Öğretmenlerimiz;

Öğrencilerimize öğretmenden öte özel çaba, gayret ve ilgi gösterdiğiniz, özverili ve gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Hepinize sevdiklerinizle birlikte sağlık ve huzur içinde geçireceğiniz bir yarıyıl tatili diliyorum.

 

Saygıdeğer Veliler;

Okul olarak öğrencilerimize iyi bir eğitim ortamı ve kaliteli bir eğitim-öğretim süreci sunmak için heyecanla, şevkle yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. Sizlerle birlikte ortak çabamız ailelerimiz ve ülkemizin geleceği olan sevgili öğrencilerimizin daha iyi yetiştirilmesini sağlamaktır. Öğrencilerin karnelerindeki notlar akademik başarılarını göstermektedir. Zayıf nottan dolayı onları yargılamayalım. Başarılı olmaları için destek ve çalışma ortamı oluşturalım. Tatilde öğrencilerimize dinlenebilecekleri, eğlenebilecekleri ve değişik yaşam tecrübeleri edinebilecekleri güzel fırsatlar sunmaya çalışalım, onlarla birlikte zaman geçirelim.

Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 19.01.2018 - Güncelleme: 19.01.2018 12:00 - Görüntülenme: 421
  Beğen | 0  kişi beğendi