T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK´ün Yıl Sonu Mesajı...

Bir öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. Başarılı ve huzur dolu bir yılın yaşanmasına katkıda bulunan başta müdür yardımcıları ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

              Sevgili öğrenciler;

Bazılarınız bir üst sınıfa geçerken bazılarınızda dört yıl okuduğu bu okuldan mezun olarak ayrılacaklar. Mezun öğrencilerimize hayatlarında başarılar diliyoruz. Karneleri iyi olanlar anne ve babalarını sevindirecekler zayıf olanlar ise anne ve babalarını biraz üzecekler. Tatili hepiniz hak ettiniz. Hem tatilimizi yapacağız hem de zayıf derslerimize bir plan dahilinde  çalışmalıyız.

Bizler eylül ayında sizleri bekliyor olacağız.

 

              Kıymetli velilerimiz.

              Çocuklarımız bizlerin en değerli varlıklarıdır. Onların başarılı bir eğitim görmeleri hepimizin ortak hedefidir. Başarılı çocuklarımızla gurur duyarken, başarısız olan çocuklarımıza kırıcı olmamalıyız. Kırık notun her zaman düzeltilebileceği, fakat kırılan kalbin düzeltilmesinin ise çok zor olacağı anlayışı ile yaklaşarak onlara her yönden destek olmanızı, çünkü onların ihtiyaçları var. Bu yaz tatilini öğrencilerimizle birlikte hoşça vakit geçirmeye özen gösterelim.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm öğrencilerimize güzel  bir tatil diliyorum. 

 

Cemal KÜÇÜK
Okul Müdürü

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 17.06.2016 - Güncelleme: 17.06.2016 11:57 - Görüntülenme: 596
  Beğen | 0  kişi beğendi