Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sefa ÖZGÜL Antalya´da Yapılan Uluslararası Güreş Turnuvasında Görev Aldı...

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sefa ÖZGÜL (Uluslararası güreş hakemi) 21-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya’ da yapılan Uluslararası Gençler Güreş turnuvasında görev aldı.

Bayan ve erkekler kategorilerinde yapılan şampiyonlar Turnuvasına bir çok ülkeden 350 civarında sporcunun katıldığını ve çok çekişmeli geçtiğini söyleyen Sefa ÖZGÜL, Türkiye’nin bayan ve erkeklerde takım halinde şampiyon olduğunu ve asıl kazananın tüm sporcular ve dostluk olduğunu belirtirken herkes için spor tavsiyesinde bulundu.

Uluslararası Güreş TurnuvasıUluslararası Güreş TurnuvasıUluslararası Güreş TurnuvasıUluslararası Güreş Turnuvası

Yayın: 10.06.2015 - Güncelleme: 10.06.2015 11:08 - Görüntülenme: 1330