Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Öğrencilerinden Anneler Günü’ne Özel Etkinlik…

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Atölye Şefi Serap İSPİROĞLU önderliğinde 11-G Pastacılık dalı öğrencileri tarafından 13 Mayıs Cuma günü saat 11:00 ‘da Anneler Günü’ne özel etkinlik düzenlendi.

Öğrenciler bir yıl boyunca yapmış oldukları uygulamaları bireysel olarak hazırlayarak annelerine ve organizasyona katılan misafirlere sundular. Etkinliğe Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK ve Eşi Meltem KÜÇÜK, Müdür Yardımcılarımız, Yiyecek İçecek Bölümü öğretmenleri ve öğrenci velileri katıldı.

Serap İSPİROĞLU açılış konuşmasını gerçekleştirdikten sonra öğrencileriyle birlikte pasta kesti. Veliler için öğrencilerin hazırlamış olduğu ikramların sunumuyla etkinlik sona erdi.

Bu özel ve anlamlı gün için gerçekleştirilen etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize ayrıca teşekkür ediyoruz.

Yayın: 23.05.2016 - Güncelleme: 23.05.2016 16:01 - Görüntülenme: 1037