ALİ ÖZDEMİR - Müdür

1965 yılında Kahramanmaraş doğumlu Ali ÖZDEMİR, ilkokulu Kahramanmaraş Kayabaşı İlkokulunda, Ortaokulu Kahramanmaraş Ortaokulunda ve orta öğrenimini Kahramanmaraş Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünde tamamladı. 1985 yılında ODTÜ Meslek Yüksek Okulunda üniversite öğrenimine başlayan Özdemir, Fırat Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Elektrik Öğretmeni olarak mezun oldu. Daha sonra yüksek lisansını KSU Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yaptı.

Özel sektörde göreve başlayan Özdemir, 1989 yılında çimento sanayide görev yaparken 1991yılında Isparta Mesleki Eğitim Merkezine elektrik öğretmeni olarak atandı. Mesleki ve Teknik Lise, Eğitim Araçları ve Donatım Merkezi ASO, Halk Eğitim Merkezi ve Çok Programlı Anadolu Liselerinde Müdür Yardımcılığı, Müdür Başyardımcılığı ve Müdürlük görevlerinde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlsis Yöneticiliği, Bilgisayar ve Ağ Sistemleri Yöneticiliği, Microsoft Sistem mühendisliği (MCC), Oracle veri tabanı yöneticiliği, Bilgisayar Formatörlüğü, Eğitici Formatörlük, Eğitim Yönetimi ve İş Güvenliği Uzmanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı Hizmetiçi Eğitim Görevlisi/yöneticisi vb. eğitimlerle sürekli kendimi geliştiren Özdemir, 26 Şubat 2021 tarihinde Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine Müdür olarak atandı.