Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi öğrencilerimizin Oyun ve Oyuncak Atölyesi dersi kapsamında yapmış oldukları Kaşık Kuklalar sergilendi.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü' münasebetiyle okulumuz Tarih Zümresi koordinatörlüğünde anma programı gerçekleştirildi.

Program Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün ve bütün şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okunmasıyla başladı.

Akabinde Mehmet Akif'in karakterinden örnekler, Şehitlere Sesleniş, Bayrak ve Çanakkale Şehitlerine adlı şiirlerin okunması, Zulmü Alkışlayamam, Ağlama Yar ve Entarisi Ala Benziyor adlı parçaların seslendirilmesi ile son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Tarih öğretmenlerimiz Mustafa Esen, Meryem Dağ, Edebiyat öğretmenlerimiz Şerife Yüksek, Peyman Pınar Mersinli ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuz Çocuk Gelişimi öğrencilerinin

Oyun ve Oyuncak Atölyesi dersinde yaptıkları ürünler sergilendi.

Mrt

Senem Ayşelerin doğduğu topraklardaki vatan aşkı, vatan için devam ediyor, devam edecek... okulumuz Meslek Tanıtma Kulübü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırladığı program ile Türk kadınlarının başarıları anlatılarak 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlandı.

Mrt

Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak Ali Kayası ve Menzelet Mesire alanında moral ve motivasyon etkinlikleri kapsamında doğa gezisi düzenledi.

Mrt

Okulumuzda ÇEDES projesi kapsamında atalık/yerel tohumun önemi öğrencilere (ana sınıfları dahil) uygulamalı anlatıldı. tohumdan sofraya gelinceye kadar aşamaları (toprak hazırlanması, ekilmesi, sulanması, bahçeye dikilmesi, çapalanması, meyvesi …) bizzat öğrenciler tarafından yapılacak ve gözlemlenerek farkındalık oluşturulmaktadır. Tohumlar bardaklara dikildi. Tohumlar filizlenmeye başladı.

Atalarımızın mirası olan sağlıklı sürdürülebilir tohumları gelecek kuşaklara aktarabilmek için bunların korunması, tanıtılması, ekilerek çoğaltılması ve paylaşılması büyük önem arz etmektedir.

Öğrencilerimizle bu etkinliği yapmamıza tohum göndererek destek olan “Erciyes Yerel Tohum Grubuna” teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Karne Dağıtımı yapıldı. İyi tatiller...

Ock

Karne gününe özel okulumuzda ÇEDES kapsamında çorba dağıtımı yapılmıştır.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Faaliyet Haftası; "Gençlerle Kurtuluşa Giden Yol 12 Şubat" gezisi 'Bilgi Yarışması' finali ve okulumuz öğrenci koromuzun sahne almasıyla son buldu.

Ock

"Gençlerle Kurtuluşa Giden Yol 12 Şubat" 'Bilgi Yarışması' finali yapıldı.

Ock

08-12 Ocak 2024 tarihleri arasında METEK 3 Projesi kapsamında İngilizce, Matematik, Fizik, Kimya ve Biyoloji öğretmenlerine yönelik eğitim faaliyetlerimiz başarılı şekilde tamamlandı.

Ock

"Gençlerle Kurtuluşa Giden Yol 12 Şubat" gezi ve tanıtım programımız öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla tamamlandı. Programımıza bilgileri pekiştirmek, milli ve manevi değerlerin önemini benimsemek adına "Bilgi Yarışması" ile devam ediyoruz.

Ock

Okulumuz El Sanatları Teknolojisi, Dekoratif Ev Tekstili ve Dekoratif El Sanatları dalı 11 Sınıf öğrencilerimizle işletmelere oryantasyon ve uyum gezisi düzenlenmiştir.

Ock

Regaip kandili münasebetiyle okulumuzda ÇEDES kapsamında kandil simidi dağıtımı yapıldı.

Ock

Harika bir iş yapmanın tek yolu yaptığınız işi sevmektir. Sizleri de yaratıcılığınızı kullanmaya, kendinizi keşfetmeye ve sosyalleşmenin olumlu etkisini yaşamak için ‘’Bir yumak mutluluk örgü” grubumuza katılmaya davet ediyoruz.