T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Gün Öğretmenlerimizin Günü…

24 Kasım Salı Günü Öğretmenler Günü Münasebeti ile okul öğretmenlerimize yönelik büyük bir organizasyon düzenledi.

Organizasyonda Türk Dili Edebiyatı Öğretmeni Berrin ÇOKAKLI, Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alan Şefi Esra DARÇIN,  alan öğretmeni Tuğrul Han BİLGİLİ ve alan öğrencileri, Yiyecek İçecek Hizmetleri  Alan Şefi Ümmü GÖL, Usta Öğretici Ayşe KÜÇÜKPINAR ve alan öğrencileri görev aldı.

 

Kutlama 12:00 ‘de okulumuz öğretmenler odasında yapıldı. Kutlama Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı öğrencilerinin okulumuz öğretmenlerine hazırladığı hediyelerini sunarak başladı. Ardından Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK  “Öğretmeyi amaç edinmiş, gücünü sevgiden alan, karanlıklarının hiç sönmeyecek ışığı, nice küçük yürekleri onurlu ve şerefli neferler olarak yetiştiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım” dedi. Ardından tüm öğretmenlere hediyelerini takdim etti. Okulumuz Tarih öğretmenlerinden Yaşar DİNÇER tüm öğretmenler adına okul müdürümüze hediyesini sundu. Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanının hazırlamış olduğu ikramlarla, sıcak, hoş sohbetlerle kutlama son buldu.

 

Organizasyonda emeği geçen Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanına ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanına teşekkür eder, geleceğimizi inşa eden, nesillerimize ışık taşıyan fedakârlık timsali, öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarız.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2015 - Güncelleme: 27.11.2015 11:15 - Görüntülenme: 1740
  Beğen | 2  kişi beğendi