T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Sevim Şirikci Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Öğretmenlerimize İş Güvenliği Semineri Verildi...

24 Kasım Salı günü saat 08.30 da başlayan ve üç gün devam eden iş güvenliği temalı seminer okulumuz toplantı salonunda yapıldı.

Dünyada ve Türkiye’de meydana gelen hızlı sanayileşme ve teknolojik gelişmeler ile doğru orantılı olarak özellikle iş yerlerinde çalışan kişilerin ve ev ortamında aile bireylerinin güvenliği ile ilgili bazı sorunlarda açığa çıkmıştır. Bu sebeple bir takım önlemleri önceden alarak iş yerlerini ve ev ortamını güvenli hale getirmek gerekmekte olduğundan güvenliği önem kazanmaktadır.

 

24 Kasım Salı günü saat 08.30 da başlayan ve üç gün devam eden iş güvenliği temalı seminer okulumuz toplantı salonunda yapıldı. Okulumuz öğretmenlerine yönelik yapılan semineri Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı Ve Güvenliği Biriminden gelen İş Güvenliği Uzmanları Ahmet DUMAN ve Sinan İNCE güvenlik konusunda farkındalık yaratmak ve iş güvenliğini artırmak için sunum yaptılar, iş ve ev güvenliğine, kazalara yönelik videolar izlendi.

Seminer 26 Kasım Perşembe günü öğretmenlere verilen eğitimleri kapsayan sınavla sonlandı ve öğretmenlerimize iş güvenliği sertifikası verildi.

Sayın Ahmet DUMAN’ a iş güvenliği ile ilgili bizleri bilgilendirdiği için teşekkür ederiz.   

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 27.11.2015 - Güncelleme: 27.11.2015 11:19 - Görüntülenme: 571
  Beğen | 0  kişi beğendi