Ock

"Gençlerle Kurtuluşa Giden Yol 12 Şubat" gezi ve tanıtım programımız öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla tamamlandı. Programımıza bilgileri pekiştirmek, milli ve manevi değerlerin önemini benimsemek adına "Bilgi Yarışması" ile devam ediyoruz.

Ock

Okulumuz El Sanatları Teknolojisi, Dekoratif Ev Tekstili ve Dekoratif El Sanatları dalı 11 Sınıf öğrencilerimizle işletmelere oryantasyon ve uyum gezisi düzenlenmiştir.

Ock

Regaip kandili münasebetiyle okulumuzda ÇEDES kapsamında kandil simidi dağıtımı yapıldı.

Ock

Harika bir iş yapmanın tek yolu yaptığınız işi sevmektir. Sizleri de yaratıcılığınızı kullanmaya, kendinizi keşfetmeye ve sosyalleşmenin olumlu etkisini yaşamak için ‘’Bir yumak mutluluk örgü” grubumuza katılmaya davet ediyoruz.

Ock

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum programı kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü personellerince öğrencilerimize "Sağlık ve Temizlik" semineri verildi.

Ock

Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri kapsamında okulumuz “Gezi ve Tanıtma Kulübü” sürekli faaliyetler düzenlemektedir. Bunlardan biri de anı yaşamak için Şanlıurfa'ya düzenlenen moral motivasyon gezisi.

Kas

Öncelikle Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu vatan için şehit olan tüm öğretmenlerimizi rahmetle ve saygıyla anıyoruz.  Ruhları şad olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ün ebediyete intikalinin 85. yılı münasebetiyle okulumuzda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programı düzenlenmiştir.

“10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü” dolayısıyla başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve silah arkadaşlarına şükranlarımızı sunar; şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz.

Ekm

Cumhuriyetimizin “100. Yıl Kutlamaları” kapsamında hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programımız okulumuz bahçesinde düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başlayan kutlama programı Okul Müdürümüz Ali Özdemir’in açılış konuşması ile akabinde yine okul öğretmenimiz Enver Tahtalı’nın günün anlam ve önemini belirtir konuşmayı yapmasıyla başladı.

Okul Müdürümüz Ali Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrencilerimizin katıldığı program;

1.      Atatürk ve Cumhuriyet, Cumhuriyet Yolumuz ve Cumhuriyet adlı şiirlerin okunması,

2.       Fikrimin İnce Gülü adlı şarkının seslendirmesi,

3.      Gençliğe Hitabe ve İstiklal Marşının seslendirildiği koro çalışması,

4.      Cumhuriyet adlı drama gösterisi,

5.      Zeybek oyunu ve resim sergisinin gezilmesi ile son buldu.

Mrt

Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Mahmut ÖZER, 18 Mart 2021 Perşembe günü Sevim Şirikçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan çalışmaları yerinde görmek amacıyla okulu ziyaret etti.

Eyl

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun KURT 13 Eylül Cuma günü okulumuzu ziyaret etti.

Haz

10 Haziran Pazartesi günü okulumuz 12.sınıf öğrencilerine Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

May

2023 Eğitim Vizyonu kapsamında mesleki ve teknik eğitime atfedilen değerin arttırılması kapsamında 2-3 Mayıs tarihleri arasında Cumhuriyet Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda “Mesleki Eğitim Fuarı” düzenlendi. Okulumuzun bölümleri kendine ayrılan alanda yapmış olduğu çalışmaları sergiledi.

May

3 Mayıs Cuma günü okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi. Proje yürütücüsü Biyoloji Öğretmeni Hanifi ALTUN tarafından organize edilen fuarda 25 proje ile katılan 25 öğretmen ve 100 öğrenci stant açarak projelerini sundu.

Şbt

25/02/2019 Pazartesi günü okulumuz idareci ve öğretmenlerine Şube Müdürü Sayın Mustafa DURAN tarafından 2023 eğitim vizyonunda mesleki eğitimin durumu ve hedefleri konusunda bilgilendirme yapıldı.