Ock

12 Ocak Cuma günü “Şiir Dinletisi” etkinliği yapıldı.

Ock

10 Ocak Çarşamba günü okulumuz konferans salonunda Kervan Pastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Sami KERVANCIOĞLU başarı öyküsünü anlatan bir konferans gerçekleştirdi.

Ock

16 Ocak Salı günü okulumuz 12-A Halkla ilişkiler ve Organizasyon Hizmetleri Alanı öğrencileri sınıf öğretmenleri Hüseyin US koordinatörlüğünde şiir dinletisi düzenledi.

Ock

17 Ocak Çarşamba günü Giyim Üretim Teknolojisi 10-A sınıfı öğrencilerine alan öğretmenleri Yüksel SAĞOCAK, Tuba PEHLİVAN ve Fatma ÇİFTÇİ tarafından Piyasa araştırması ve Vitrin gezisi amacıyla PİAZZA AVM’ ye gezi düzenlendi.

Ock

Okulumuzda 27.12.2017 tarihinde “Uyuşturucu ile mücadele ve okul güvenliği” ile ilgili toplantı yapıldı.

Ock

21 Aralık Perşembe Günü Okulumuz 10/A Çocuk Gelişimi öğrencilerine sınıf öğretmenleri Hanifi ALTUN koordinatörlüğünde Kahramanmaraş Huzur Evine gezi düzenledi.

Ock

20 Aralık Çarşamba günü okulumuz Yiyecek ve İçecek Hizmetleri alanı öğrencilerine bölüm  öğretmenleri Mualla KESKİN ve Sunay DÖNMEZ koordinatörlüğünde yemek fabrikasına gezi düzenlendi.

Ock

10 Aralık Cuma günü Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin ÖZKAN ’ın eşi Ruhan ÖZKAN Hanımefendi okulumuzu ziyarete geldi.

Ara

12 Aralık Salı günü okulumuzda, Değerler kulübü öğretmenleri Rabia YORULMAZ ÇINGIL ve Ümmühan YILMAZ koordinatörlüğünde yerli malı haftası etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuz Bağımlılık ve Mücadele Kulübü öğretmenleri Hakan ATMAN ve Hanifi ALTUN koordinatörlüğünde 7 Aralık Perşembe günü 11.30 ile 12.30 saatleri arasında Cumhuriyet Başsavcılığı Denetim Müdürlüğünden Sosyolog Şükrü BİLGİÇ’in katılımıyla konferans düzenlendi.

Ara

8 Aralık Cuma günü saat 10.00 da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Uygulama Sınıfı öğrencileri, öğretmeni Sevgi Sürücü’nün düzenlediği Sağlık Ocağı gezisine katıldı.

Ara

6 Aralık Çarşamba günü okulumuz Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri bölümü öğrencilerine, sektör işbirliği merkezi tarafından, topuz eğitimi ve kuaförlük mesleği hakkında bilgi vermek amacıyla Blue Rose Kuaföründen gelen Recep YILDIZ okulumuzda konuk edilmiştir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü  il programında emeği geçen tüm öğrencilere okul müdürümüz Cemal KÜÇÜK tarafından başarı belgesi verildi.

Ara

9 Kasım Çarşamba günü İş Uygulama merkezinde eğitim gören down sendromlu öğrenciler saç kesimi için okulumuza geldiler.

Ara

Okulumuz Sağlık Temizlik ve Beslenme kulübü öğretmenleri Serap DURNA ve Merve YILMAZ koordinatörlüğünde 29 Kasım Çarşamba günü 09.30 ile 11.20 arası “Diyabet” semineri düzenlendi.