Ekm

19 Ekim Pazartesi günü kalp krizi sebebi ile aramızdan ayrılan Aygül EREN ’e Allah’tan rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz.

Ekm

Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Hizmetleri Alanı 10/A sınıfı öğrencileri alan şefi Esra GÜL alan öğretmeni Tuğrulhan BİLGİLİ ve müdür yardımcısı Hüseyin YILMAZ öncülüğünde 16 Ekim Cuma günü saat 10:00’da Osman Sayın Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Kahramanmaraş 3. İnsan Kaynakları İstihdam fuarına katıldı.

Ekm

Okulumuz Türk Dili Edebiyatı öğretmenlerinden Özlem DOĞAN ve Pınar MERSİNLİ ‘nin katkılarıyla hazırlanan program 30 Eylül Çarşamba saat 11:00’ da okul bahçesinde idare, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Eyl

Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Bilimleri Öğretim Görevlisi Doç.Dr. İzzet DÖŞ tarafından Ölçme ve Değerlendirme konulu okulumuz idareci ve öğretmenlerine seminer düzenlenmiştir.

Haz

Seminer çalışmaları ve sunumları okulumuz toplantı salonunda idareci ve öğretmenlerimizin katılımıyla devam etmektedir.

Haz

Okulumuz 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü il programı olarak  kutladı. Programı hazırlayan personelimizi Dulkadiroğlu Kaymakamı Sayın Mehmet TÜRKÖZ Başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Haz

Bugün bir öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. öğretim faaliyetleri açısından oldukça başarılı bir yıl olmuştur. Bu başarılı ve huzur dolu bir yılın yaşanmasına katkıda bulunan başta müdür yardımcıları ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Haz

12 Haziran Cuma günü okulumuzda karne töreni yapılmıştır.

Haz

Okulumuz Kimya Öğretmeni Yunus Emre VEZİROĞLU ve Fen ve Teknoloji öğretmeni Tayfur KOLUKISA öncülüğünde 9 Haziran Salı günü bilim şenliği düzenlendi.

Haz

5 Haziran Cuma günü saat 20:00’ da  Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde okulumuz 12. Sınıflara mezuniyet gecesi düzenlendi. Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI, okul idarecileri,  öğretmenleri, 12. Sınıf  öğrencileri ve velileri katıldı.

Haz

Okulumuz El Sanatları ve Teknolojisi alanı öğrencileri , Germenicia Antik Kenti´nde ortaya çıkan "horoz", "Çingene kız", "avcılar", "insan ve hayvan figürleri" ile Gaziantep´in Çingene´sini nakış gibi mozaiklere işliyor.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sefa ÖZGÜL (Uluslararası güreş hakemi) 21-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya’ da yapılan Uluslararası Gençler Güreş turnuvasında görev aldı.

May

Okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Alanı 11-K Sınıfı öğrencileri yıl sonu etkinliği olarak şiir dinletisi programı düzenledi.