Ara

8 Aralık Cuma günü saat 10.00 da Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı Uygulama Sınıfı öğrencileri, öğretmeni Sevgi Sürücü’nün düzenlediği Sağlık Ocağı gezisine katıldı.

Ara

6 Aralık Çarşamba günü okulumuz Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri bölümü öğrencilerine, sektör işbirliği merkezi tarafından, topuz eğitimi ve kuaförlük mesleği hakkında bilgi vermek amacıyla Blue Rose Kuaföründen gelen Recep YILDIZ okulumuzda konuk edilmiştir.

Ara

24 Kasım Öğretmenler günü  il programında emeği geçen tüm öğrencilere okul müdürümüz Cemal KÜÇÜK tarafından başarı belgesi verildi.

Ara

9 Kasım Çarşamba günü İş Uygulama merkezinde eğitim gören down sendromlu öğrenciler saç kesimi için okulumuza geldiler.

Ara

Okulumuz Sağlık Temizlik ve Beslenme kulübü öğretmenleri Serap DURNA ve Merve YILMAZ koordinatörlüğünde 29 Kasım Çarşamba günü 09.30 ile 11.20 arası “Diyabet” semineri düzenlendi.

Ara

Trafik ve İlkyardım Kulübü tarafından 28 Kasım Salı günü Barış EFE, Ahmet POLAT öğretmenlerimiz koordinatörlüğünde ağız ve diş sağlığı hakkında konferans düzenlendi.

Ara

Okulumuz tarafından hazırlanan Öğretmenler Günü programı, Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi´nde saat:10.00’da yapıldı. Programa Kahramanmaraş Valisi Sayın Vahdettin ÖZKAN, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet ERKOÇ, İl Jandarma Komutanı Albay Cafer ÖZ, İl Emniyet Müdürü Doğan İNCİ, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi MAHÇİÇEK, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati OKAY, daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Cemal KÜÇÜK´ün açış konuşmasıyla devam etti.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuz Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı ile Yiyecek İçecek Hizmetleri alanının birlikte düzenlediği kokteylle kutlandı.

Kas

21 Kasım Salı günü saat 10.00’da okulumuzda İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Mesleki Eğitim Koordinasyon kurul toplantısı düzenlendi.

Kas

Gençlik ve Spor Bakanlığının desteklediği  “Hayata Erişim Sağlıyorum” projesi kapsamında okulumuz 9. Sınıf öğrencilerine 16.11.2017 Perşembe günü “Teknoloji Bağımlılığı Eğitimi” verildi.

Kas

14 Kasım Salı günü okulumuz öğretmenlerinden Serap DURNA ve Merve DURMUŞ okul konferans salonunda Diyabet haftası ile ilgili program düzenledi.

Kas

Bağımlılıkla Mücadele Kulübü öğretmenleri Hanifi ALTUN ve Hakan ATMAN ile öğrencileri 15.11.2017 tarihinde Bağımlılıkla Mücadele semineri düzenlendi.

Kas

26 Ekim 2017 tarihinde saat 14.00 -15.00 saatleri arasında Okulumuz öğretmeni Hanifi ALTUN `un düzenlemiş olduğu ‘Yeni Sınav Sistemi ‘konulu konferansa Okul Müdürü Cemal KÜÇÜK, Müdür Yardımcıları Süleyman ÖZTÜRK, Mesut KUCUR, öğretmenlerimiz ve 12.sınıf öğrencileri katıldı.

Ekm

Cumhuriyetinin kuruluş yıl dönümü Pazar gününe denk gelmesi sebebiyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinliği 30 Ekim Pazartesi günü saat 09:00 ‘da gerçekleştirildi.

Ekm

Türk Dili ve Edebiyatı Zümre öğretmenleri ile Kültür Edebiyatı Kulübü işbirliğiyle ‘Kahramanmaraş Bilgi İle Buluşuyor’ projesi kapsamında 25.10.2017 tarihinde ilk ders saati kitap okuma saati olarak düzenlendi.