Ekm

24.10.2017 Tarihinde saat 09:00’da okulumuza İstanbul Kuaför salonu sahibi Ahmet TAZE konuk oldu. Güzellik ve Saç Bakımı Hizmetleri Alan Şefi  Kadem ÖZKAN tarafından düzenlenen etkinlikte, sektörle işbirliği ve saç kesimi incelikleri hakkında bilgi verildi. Ahmet TAZE öğrencilerin sorularını cevapladıktan sonra etkinlik sona erdi .

Ekm

24 Ekim Salı günü okulumuz anasınıfı öğrencileri, öğretmenleri Sevgi Sürücü eşliğinde Kelebek kafede tiyatro gösterisini izlemeye gittiler.

Ekm

Okulumuza 18 Ekim Çarşamba günü saat 09:00’da Eğitimci-Yazar Ahmet Akay AZAK tarafından  ‘’Başarının Sırları’’  adlı söyleşi düzenlendi.

Ekm

18 Ekim 2017 tarihinde Giyim Üretim Teknolojisi Alanı 11A/GYM ve 11B/GYM sınıfı öğrencilerine saat 09.00’da bölüm öğretmenleri Ayşe TAMER, Teslime KAZANCI, Yüksel SAĞOCAK, Sevda KARAKÜÇÜK ve Cemile GÜRDAL tarafından, saat 18:30’da da 10A/GYM sınıfı  bölüm öğretmenlerimiz Tuğba PEHLİVAN, Yüksel SAĞOCAK ve Fatma ÇİFTÇİ tarafından  Kafum 4. Kitap Fuarına gezi düzenlendi.

Ekm

11 Ekim Çarşamba günü saat 12:00’de okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı tarafından aşure etkinliği düzenlendi.

Ekm

19 Ekim Perşembe günü 11/B Giyim Üretim Teknoloji öğretmenleri Cemile GÜRDAL ve Ayşe KÜTÜKÇÜ eşliğinde öğrencileri ile birlikte kahvaltıya gidildi.

Ekm

10 Ekim Salı günü okulumuzda İl Vaizi Yasemin ÇEVLİK tarafından “CAMİ VE İNSAN” adlı  seminer düzenlendi.

Ekm

6 Ekim Cuma günü Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı okullarda öğrenim gören öğrencilere kitap okumayı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla “Kitap Okuma Etkinliği” düzenlendi.

Ekm

03.10.2017 Çarşamba günü Müdür Yardımcısı Leyla ÇAKMAK’ın konferans salonunda düzenlediği 9. Sınıf veli toplantısı saat 11.15’de Okul Müdürü Cemal KÜÇÜK ve  Müdür Yardımcısı Süleyman ÖZTÜRK’ün katılımıyla başladı.

Ekm

2017-2018 yeni eğitim öğretim yılı Okul Müdürümüz Cemal KÜÇÜK, Müdür Başyardımcısı Ayşe GÖZLER, Müdür Yardımcıları ve öğretmenlerimizin de katıldığı açılış programıyla başladı.

Eyl

12-14  Eylül 2017 tarihleri arasında okulumuza yeni başlayan 9.sınıf öğrencileri için uyum programı yapıldı. Okul Müdürü Cemal KÜÇÜK´ün öğrencilere ilk konuşmasının ardından öğrenciler sınıflara alınarak rehber öğretmenler eşliğinde uyum programı kapsamında yapılması gereken etkinlikler yapıldı. Öğrencilere okul tanıtım videosu izletilerek okulun tüm birimleri gezdirildi.

Ağu

Okulumuz bahçesinde bulunan, kuruyan, kırılan, tehlike arz eden ağaç dalları Dulladiroğlu Belediyesi tarafından budanarak temizlendi.

Bu ağaçların yapraklarından dolayı içerisi dolan çatı olukları da temizlenerek eğitim ortamları daha güvenli hale getirildi.

Haz

Kültür Edebiyat Kulübü okulumuz öğrencileri arasında 23 Mayıs Salı günü ‘’Kahramanmaraş’ın Kızları Kahramanmaraş’ın Şairlerini Okuyor’’ adlı şiir okuma yarışması düzenlendi.

Haz

30 Mayıs Salı günü Beslenme Dostu Okul Projesi kapsamında Dulkadiroğlu İl Halk Sağlığı Müdürlüğünden gelen Diyetisyen Hilal KAYAHAN ve Eğitimci Hemşire Halime DURMALACI beden kitle indeksi 30’un üzerinde ve 17’nin altında olan öğrencilere sağlıklı yaşam , yeterli ve dengeli beslenme eğitimi verildi.

Haz

26 Mayıs Cuma günü saat 11.00’da Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri ve Atölye Şefi Serap İSPİROĞLU tarafından Osmanlı geleneksel şerbetler ve yöresel tatlıları sunumu bir organizasyon eşliğinde gerçekleştirildi.