Haz

5 Haziran Cuma günü saat 20:00’ da  Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde okulumuz 12. Sınıflara mezuniyet gecesi düzenlendi. Geceye İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Halil İbrahim ÇOLAKKADI, okul idarecileri,  öğretmenleri, 12. Sınıf  öğrencileri ve velileri katıldı.

Haz

Okulumuz El Sanatları ve Teknolojisi alanı öğrencileri , Germenicia Antik Kenti´nde ortaya çıkan "horoz", "Çingene kız", "avcılar", "insan ve hayvan figürleri" ile Gaziantep´in Çingene´sini nakış gibi mozaiklere işliyor.

Haz

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Sefa ÖZGÜL (Uluslararası güreş hakemi) 21-24 Mayıs tarihleri arasında Antalya’ da yapılan Uluslararası Gençler Güreş turnuvasında görev aldı.

May

Okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Alanı 11-K Sınıfı öğrencileri yıl sonu etkinliği olarak şiir dinletisi programı düzenledi.