Nis

2015-2016 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyetleri kapsamında Gençler kategorisi Tenis İl Birinciliği Turnuvası 21-25 Mart 2016 tarihlerinde 12 Şubat Tenis Kortunda düzenlendi.

Nis

Okulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Alanı tarafından cübbe üretimi yapılmaktadır.

Mrt

Okulumuz toplantı salonunda 25 Mart Cuma günü bağımlılıkla mücadele konferansı düzenlendi.

Mrt

Okulumuz 25 Mart Cuma günü Bayrak haftası dolayısıyla demokrasi ve insan hakları kulübü öğretmeni Hacı Hüseyin KEBABCI tarafından 12 Mart İstiklal Marşı´nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Günü programı hazırlandı.

Mrt

Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Ümmü GÖL ve Alan Öğretmeni Ehizen PAKÖZ eşliğinde 10 Mart Perşembe günü  A11-D ve 11-G sınıfı öğrencileri için Calorion Otel, Gümüşhane Restoran,  Globus ve Osmanlı Cafe’ ye gezi düzenlendi.

Mrt

İhtiyarlık denen şey, beyaz saçlardan ve yüz buruşukluğundan ziyade, artık geç kalındığı, oyunun oynanmış olduğu ve bundan sonra sahnelerin başka bir nesle ait olduğu duygusunu hissetmektir.

Mrt

Yiyecek İçecek Hizmetleri Mutfak Dalı Öğretmeni Ehizen PAKÖZ ve 11-G sınıfı öğrencileri Uluslararası ve Yöresel Türk Mutfağından oluşan 20 çeşit ürünle açık büfe hazırladı.

Mrt

Çanakkale Savaşı, I. Dünya Savaşı sırasında 1915–1916 yılları arasında Gelibolu Yarımadası´nda Osmanlı İmparatorluğu ile İtilaf Devletleri arasında yapılan deniz ve kara muharebeleridir.

Mrt

Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Okulumuz Güzellik ve Saç Bakım Hizmetleri Alanı ‘ Yaşlılar Haftası ‘ dolayısıyla 16 Mart Çarşamba günü saat 09.00 da Alan Şefi Kadem ÖZKAN ve Bölüm Öğretmeni Meryem GEZGİN eşliğinde Huzur Evini ziyaret ettiler.

Mrt

Uygulamalı anasınıfı öğretmeni güler dalyan anasınıfı öğrencileri için 17 mart perşembe günü itfaiye daire başkanlığına gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuz 11-H Sınıfı kuyumculuk Bölümü öğrencileri 14 Mart pazartesi günü Okul Müdür Başyardımcımız Ayşe GÖZLER, El Sanatları Alan Şefi Ayşegül KAYA, El Sanatları Bölüm Öğretmeni Turan ORÇAN ve Kuyumculuk Bölümü öğretmeni Adnan ŞİMŞEK’in refakatinde Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Kuyumculuk Bölümünü ziyarette bulundu.

Mrt

Okulumuz El Sanatları Nakış bölümü mezunu Nimet EREN ’in 1-4 Mart tarihleri arasında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde düzenlediği “Mücevher-i Sanat Dival İşi ve İşlemeli Resim Sergisi” ne 1 Mart Salı günü Okul Müdür Başyardımcımız Ayşe GÖZLER, El Sanatları Alan Şefi Ayşegül KAYA, Atölye Şefleri Olcay ERDOĞAN, Şule YILMAZ, Suna ŞABİK, alan öğretmenleri Hülya NACAR, Turan ORÇAN, Kübra YILDIRIM, Usta Öğreticiler ve  10-A El Sanatları bölüm öğrencileri katıldı.

Mrt

25 Şubat Perşembe günü Düzenleme Komitesi’nin hazırladığı 21. yy da Pamuk Çalıştayı Programı gerçekleştirilmek üzere İlimizde bulunan Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Lale EFE, Mimar Mühendislik Fakültesi Tekstil Mühendisliği Bölümü Başkanı Doç. Dr. Yasemin KORKMAZ ve Yrd. Doç. Dr. Ali Rahmi KAYA okulumuzu ziyarette bulundular.

Mrt

14 Mart Pazartesi günü Rehber Öğretmenimiz Kadriye AYAZ, Dulkadiroğlu Toplum Sağlığı Merkezi Sağlık Görevlilerinden Ali KIRKGEÇİT ve İsmail EREN işbirliğiyle 11. Sınıf öğrencilerine seminer verildi.

Mrt

10 Mart Perşembe günü okulumuz biyoloji öğretmenlerinden Serap DURNA, Halk Sağlığı Müdürlüğünden Sosyal Hizmet Uzmanı Nida ERTÜRK ve Psikolog Gökben YILDIZ tarafından 11. Sınıflara 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle madde bağımlılığı ve sağlıklı yaşam semineri verildi.