Ock

11-18 Ocak tarihleri arasında kutlanan enerji tasarrufu haftası dolayısıyla 18 Ocak pazartesi günü toplantı salonunda enerji tasarrufu ile ilgili program düzenlendi.

Ock

Halkla İlişkiler ve Organizasyon Alanı Alan Şefi Esra DARÇIN ve Alan Öğretmeni Tuğrulhan BİLGİLİ’nin Haber Toplama ve Yazma dersinde verilen ödev kapsamında alan öğrencileri Gülperi DÜLEK ve Arzu KÖMEÇ ilk haber bültenlerini sundular.

Ock

Okulumuz Kuyumculuk Alanı, Alan Öğretmeni Adnan ŞİMŞEK öncülüğünde bir grup öğrenci ile birlikte 3 Ocak Pazar Günü Yedi Kuyular Mesire Alanında Kahramanmaraş Gençlik ve Spor bakanlığının hazırladığı Sarıkamış Şehitlerini anma törenine katıldılar.

Ara

7-18 Aralık tarihleri arasında Kahramanmaraş Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan Liseler arası Badminton turnuvalarına okulumuz beden eğitimi öğretmeni Sefa ÖZGÜL antrenörlüğünde Badminton takımımız da katıldı.

Ara

17 Aralık Perşembe günü 09.00-12.00 saatleri arasında Gençlik Projeleri Destek Programı “ Değerlerimle Değerliyim Projesi” içeriğinde 9. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer düzenlendi.

Ara

17 Aralık Perşembe günü saat 15.00’ da okulumuz rehber öğretmeni Kadriye AYAZ tarafından 12. Sınıf öğrencileri için YGS-LYS ye yönelik program düzenlendi.

Ara

10 Aralık Perşembe günü Rehberlik Araştırma Merkezi Özel Eğitim Bölümü Müdür Yardımcısı Hakan VİCDAN tarafından Bireyselleştirilmiş Eğitim Programı ve Destek Eğitimi hakkında okul öğretmenlerimize bilgilendirme semineri verildi.

Ara

Okulumuzda yerli malı haftası dolayısıyla 9 Aralık Çarşamba günü saat 10.00’da Uygulamalı Anasınıfında velilerinde bulunduğu yerli malı haftası etkinliği düzenlendi.

Ara

Okulumuz Güzellik ve Saç Bakım Alanı Bölüm Şefi Kadem ÖZKAN ve Bölüm Öğretmeni Meryem GEZGİN’İN davetiyle 8 Aralık Salı Günü Saat 8.30’da Kuaför Ahmet ASLANTÜRK bölümü ziyaret etti.

Ara

Aile Tüketici Hizmetleri Alanı alan öğretmeni Adnan ATAŞ öncülüğünde okulumuz Aile Tüketici Hizmetleri Alanı 11/I sınıfı öğrencileri 3 Aralık Dünya Engelliler Haftası dolayısıyla engelli bireylerde sosyal destek hizmetleri dersi kapsamında 4 Aralık Cuma günü Ertuğrul Gazi Görme Engelliler Okulu’nu ziyaret etti.

Ara

30 Kasım Pazartesi günü saat 09.00’da Gençlik Projeleri Destek Programı Kapsamında 9. Sınıf öğrencilerine yönelik seminer verildi.

Ara

Okulumuz 11-D Giyim Üretim Teknolojisi, A11-A Bilişim Teknolojileri ve 11-F Tekstil Bölümü öğrencileri Müdür Yardımcılarımız Osman GÜL, Hüseyin YILMAZ ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Berrin ÇOKAKLI tarafından 25 Kasım Çarşamba günü saat 09.30 da Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Kitap Fuarı’na götürüldü.

Kas

24 Kasım Salı Günü Öğretmenler Günü Münasebeti ile okul öğretmenlerimize yönelik büyük bir organizasyon düzenledi.

Kas

24 Kasım Salı günü saat 08.30 da başlayan ve üç gün devam eden iş güvenliği temalı seminer okulumuz toplantı salonunda yapıldı.

Kas

Ali Galip Çalık Anadolu Lisesi’nde Biyoloji Öğretmeni olan Mehmet Yıldız TAŞDEMİR Okulumuzda Çocuk Gelişimi, Yiyecek İçecek Hizmetleri ve Güzellik ve Saç Bakımı bölümlerine 21 Kasım cumartesi günü saat 9.30’da Hijyen eğitimi semineri verdi.