Mrt

Okulumuz Uygulamalı Anaokulu öğrencilerine yönelik 9 mart Çarşamba günü saat 12.30 da anaokulu öğretmenleri Güler DALYAN VE Sevgi SÜRÜCÜ önderliğinde Kahramanmaraş Havaalanına gezi düzenlendi.

Mrt

Dünya Kadınlar Günü her yıl 8 Mart´ta kutlanan ve Birleşmiş Milletler tarafından tanımlanmış uluslararası bir gündür.

Mrt

1-7 MART Deprem Haftası Dolayısıyla Okulumuzda Yetkililer Tarafından Seminer Verildi Ardından Yangın ve Deprem Tatbikatı Yapıldı.

Şbt

Tekstil Teknolojisi Alanı, Tekstil Boyacılığı Dalı öğrencileri, bölüm öğretmeni  Gökçe SABANCI’nın düzenlediği teknik gezi ile, 25 Şubat 2016 günü Arıkan Tekstil’in Boya bölümünü ziyaret etmişlerdir.

Şbt

Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri alanı Pastacılık Bölümü Atölye şefi Serap İSPİROĞLU ve uygulamalı ana sınıfı öğretmeni Güler DALYAN işbirliği ile uygulamalı anasınıfı öğrencilerini pastacılık atölyesin de misafir etti.

Şbt

18 Şubat Salı günü Gençlik Lider Spor ve İzcilik Kulübü üyelerinden Zübeyde TOKGÖZ ve Safa GÖKTAŞ’ı okulumuzda ağırladık.

Şbt

Tekstil teknolojisi Alanı, Pamuk İplik Üretim Teknolojisi Dalı öğrencileri, bölüm öğretmeni Ülker ARI’nın düzenlediği teknik gezi ile, 18 Şubat 2016 günü Arıkan Tekstil’in İplik bölümünü ziyaret etmişlerdir.

Şbt

Okulumuz Güzellik Saç Bakım Hizmetleri bölümü alan şefi Kadem ÖZKAN ve Alan Öğretmeni Meryem GEZGİN öncülüğünde güzellik saç bakım atölyesin de 16 Şubat Salı günü uygulamalı eğitim verilmek üzere kuaför Atilla GÜÇKIRAN davet edildi.

Şbt

Okulumuz Halkla İlişkiler Ve Organizasyon Hizmetleri Alanı ve Çocuk Gelişimi Alan Öğrencileri Müdür Yardımcısı Hüseyin Yılmaz öncülüğünde 16 Şubat Salı günü Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde “Sınav Kaygısı ve Motivasyonu” temalı seminere katıldı.

Şbt

Kahramanmaraş Valisi Sayın Mustafa Hakan GÜVENÇER ´in Eşi Fatma GÜVENÇER Hanımefendi ve Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Sultan DOĞRU Hanımefendi Okulumuz Maraş İşi Atölyesini 9 Şubat Salı günü ziyarette Bulundu.

Ock

Okulumuz Kuyumculuk Teknolojisi Alanı Tanıtımı, Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet TÜRKÖZ, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Emin AKKURT, Kahramanmaraş Kuyumcular Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Mustafa ÖZ, Dulkadiroğlu İlçe Millî Eğitim Müdürü H.İbrahim ÇOLAKKADI’nın katılımı ile gerçekleşti.